Skip to content

Mat & Dryck


Att mat och dryck är en viktig del i varje lyckat möte tror vi att alla är överens om.

Men vad innebär det att vara duktig på mat & dryck? För oss innebär det att vi är lyhörda och lyssnar på gästens önskemål innan vi föreslår vilken typ av meny vi tror passar, eller vilket sätt att servera maten vi tycker är lämpligast.

För vissa sällskap passar det bättre med en sittande middag, vissa tar hellre en mingeltallrik och äter stående. En del vill ha lunchen på buffé, en del vill ha en påse att ta med sig, det är ert möte och era förutsättningar som talar om vad vi serverar.

Det som genomsyrar vår filosofi är att oavsett typ av servering och prislapp skall allt hålla en hög kvalitet, vår målsättning är att arbeta så mycket som möjligt med hållbara råvaror. Närliggande grönsaksodlare och lokala slakterier är våra samarbetspartners i så stor utsträckning som möjligt. Vi erbjuder gärna helvegetariska menyer, och kommer lägga stort fokus på att utbilda och motivera vår personal att laga fantastisk grön mat. Men det är fortfarande ni som har sista ordet, så länge det inte är råvaror som förekommer på någon typ av rödlistor så ser vi till att skapa en matupplevelse efter era önskemål.