Skip to content

Vår matfilosofi


Det som genomsyrar vår filosofi är att oavsett typ av servering och prislapp skall allt hålla en hög kvalitet, vår målsättning är att arbeta så mycket som möjligt med hållbara råvaror. Vi använder bara kravmärkta ägg, all mjölk och grädde är ekologisk,  fisk och skaldjur är MSC-märkt och finns  inte på några rödlistor.
Kaffe , te och socker är krav- och fair trade-märkt.

Vi erbjuder gärna helvegetariska menyer, och kommer lägga stort fokus på att utbilda och motivera vår personal att laga fantastisk grön mat. Men det är fortfarande ni som har sista ordet, så länge det inte är råvaror som förekommer på någon typ av rödlistor så ser vi till att skapa en matupplevelse efter era önskemål.

För att kunna jobba så säsongsbetonat som möjligt har vi två olika menyer, en för ”den ljusa tiden” och en för ”den mörka tiden”. Det innebär framför allt grönsaker som odlas under jord under den mörka tiden och ovan jord under den ljusa tiden. Men även fisksorter vars tillgänglighet varierar under säsong beroende på hur de leker mm. Allt för att göra så lite påverkan som möjligt på vår omgivning.